Järlamagazinet tar plats

De flesta orienteringsklubbar har sedan länge lagt ner sina klubbtidningar och istället valt den hundraprocentiga internetvägen. Järla har gjort ett annat vägval och behållit den tryckta klubbtidningen som komplement till det digitala och utvecklat den till en årlig sammanfattning i magasinformat.

Tidningen som från början hette Järla-Nytt utkom med sitt första nummer på våren 1970 med en redaktion bestående av Birger Johansson, Dan Danielsson och Karl-Bernt Gawelin med utgivning fyra gånger per år. I slutet av 70-talet tog Åke Hall över som redaktör fram till 1988 då ”Jonas den gamle” (Jonas Andersson) tog vid. Två år senare bytte tidningen namn till Järlamagazinet och började ges ut en gång om året istället och 1994 tog Fredrik Trahn över som redaktör.

Nu är det snart dags för ännu ett välmatat nummer. Redaktionen vill ha ditt bidrag senast 15 november.

/Järlamagazinets redaktion

Speak Your Mind

*

tre × 1 =