100%

g_img_0655beskuren

 

Känner ni igen ansiktsuttrycket på killen ovan?

 

Har ni varit på Järlas träningar, Vinterserien eller på någon av Sveriges viktigaste orienteringstävlingar? Om JA, då känner ni förmodligen igen mannen på bilden och hans ansiktsuttryck!

 

Säsongen lider mot sitt slut och vi behöver börja blicka framåt mot nya framgångar och nya mål. Detta skall vi inom kort göra tillsammans genom utvärdering och genom bra planering inför kommande säsong.

 

Det som alla kan börja på att fundera redan nu är. Med vilken inställning går du in till varje träning? Vilken inställning har du inför/under varje tävling? Är svaret 100%?

 

När du exempelvis deltar på måndagsgympan startar du då precis när musiken för en ny övning börjar eller ”tjuvar” du 2 sekunder? Pressar du ut allt från dina muskler? Hur hårt kör du på alla dina egna samt Järlas arrangerade träningar? Tar du chansen att träna i tävlingslik situation? Är svaret 100%?

 

Svaret för killen på bilden är definitivt 100%! Har ni någon gång sett Olle Boström inte ta chansen till att få träna maximalt? Jag har i alla fall aldrig gjort det… Och jag tror också att detta är en av nycklarna till hans framgångar.

 

Oavsett om man varit trött eller haft mycket att göra under dagen så kan man alltid se till att ha inställningen att under detta träningspass skall jag fokusera 100%. Har man varit sjuk och inte kan springa i maxfart kan man alltid fokusera på orienteringen till 100%.

 

Vi blir bara bättre och bättre individuellt samt lagmässigt varje år vilket är positivt. Vi har som grupp en ivrig samt härlig inställning till att vilja prestera tillsammans. Själv så tror jag inte att framgångarna bara kommer att komma över en säsong så lugn bara lugn vi kommer successivt att bli bättre tillsammansJ Men något som jag definitivt tror på är att om man ger 100% på alla träningar så kommer man att komma längre och högre!

 

Just därför så ska DU tänka på killen ovan eller viska för dig själv ”100%” inför varje träning. Låt detta ge dig en ”trigger” om att nu skall jag ta chansen till att utnyttja träningen samt ge 100%. Upprepa även ordet 100% till din Järlakompis så att vi tillsammans fortsätter stötta varandra till framgång.

 

Nu är det 100% som gäller, inte 08!

 

//PH

Comments

  1. regelnisselasse>> precis.. använde en gammal för liten tröja från fjolåret. Det ska jag se till att han på bilden inte gör om…

  2. regelnisselasse says

    d20glipan på killen på bilden!
    men vem är han?!

  3. Helt rätt fokus! Äntligen ska 08 bort.

Speak Your Mind

*

2 × 5 =