Snart är det vinter

Dags att byta samtalsämne, dags att blicka framåt. Järlagården kändes som Tokyos tunnelbana ikväll eller som de hetaste uteställena på stan. Fullt, trångt, hett, slamrigt men med en enormt härlig stämning och en vilja att gå framåt och prestera. Det bara pulserar energi trots att höstmörkret annalkas obönhörligt. Detta härliga höstmörker med kalla klara kvällar där löpningen känns så där vidunderligt lätt och endorfinframkallande som bara då.

Höstmörkret påminner oss också om den kommande vintern. Inte heller där verkar det vara något fel på energin och viljan i Järla. I dagsläget är det 65 personer anmälda till skidlägret i Vemdalen sista helgen i november. Skidkommittén och Platten jobbar för högtryck för att lösa logistiken. Tillhör du ännu inte de 65:s gäng? Fram till 4 oktober kan du anmäla dig så försöker vi lösa resa och boende för alla.

/Tranan

Comments

  1. vad har tordan haft för tid??

  2. A Lennart says

    Järlas tuffa grabbar springer lidingöloppet imorgon. Jackson tänkte spöa Tordans tid och Hemmyr är sugen på att gå under 1.50! Respekt!

  3. odd-björn says

    man väntar ju alltid till sista anmälningsdagen innan man anmäler sig.

  4. Ser inte Odd-Björn i anmälningslistan än!

  5. Vem i klubben går fortast på skidor i vemdalen!?!

  6. Tokyos tunnelbana – Redan en klassisk kommentar!!!

Speak Your Mind

*

tre + 16 =