Inspiration

Dagens DN kablar över hela världen ut att ”300 personer har nappat på Järla Orienterings friskvårdsprojekt Hittaut.nu…”. Offensivt! Vi syns, hörs och ger avtryck. Vi fyller upp ett tomrum i samhället och det är j-ligt  inspirerande.

Idag hittar jag även inspiration på Järlas kartarkiv. Kastar mig över Jackson ”king of paradise” Janssons stafett-SM-inritning och får läsa ord som ”…från den kontrollen in till mål så körde jag helt själv med en större klunga i ryggen. Ruskigt skönt att spika kontroll efter kontroll i hög fart” och ”riktigt nöjd över att ha gjort kanske årets hittills bästa lopp på en av årets absolut viktigaste tävlingar”. Gå in och kika och njut av Jacksons magnifika lopp, det är f-n i mig ruskigt imponerande!

Härlig stämning i truppen, kul med ”löv” i D21 och skönt att dra på sig en ny, hel och ren tävlingströja. AA, skicka med flaggan i helgen för den ska med upp på podiet.

Ser fram emot några goa tävlingshelger i höst. Höstlövstassande 25-mannakavle på södertörn är speciellt. Gula och brandgula löv, höstsol och lite kallt plus guldterräng. 1972 avgjorde Hasse Holmberg 10-mila på den åkern, där finns tradition. I år avslutar damerna, och jag tror Elin blir höstens hetaste i Järla Orientering. Senare har vi Smålandskavlen som alltid kräver att man hämtar de sista krafterna ur kroppen. Det brukar göra riktigt ont men är inspirerande när vi nu har så många som slåss om en tröja i laget, både norrmän och svenskar!!

Nej nu ska jag sluta att vara religös, ut och spring!

Comments

  1. Fan, man kan inte bli mer inspirerad! Dags att skriva ännu mer historia på den leriga åkern!!

  2. Pastorn har talat! Med inspiration och glädje kommer man långt. Lycka till i helgen! Själv slipar jag på 25-mannaaformen.

  3. 30-årskrisen says

    Kan intyga att jag också hade ståpäls när jag läste Jakobs berättelse om sm-stafetten, grymt!

Speak Your Mind

*

4 × två =