Ultran – Järla på framsidan redan före tävlingen

Många järlaiter är ute på tuffa äventyr här i dagarna. Det är fjällorientering, bergstoppar i Schweiz, U10, mm. I Ed ställer en tapper skara upp på Ultralång-SM. 24 km för seniorkillarna imorgon, 16 för damerna, 20 för oss junisar. Joel är kanske den hårdaste av alla som kommer direkt från U10 hit till Ed.

Programtidningen som vi fick när vi hämtade ut nummerlappar och som även var bilaga till dalslänningen igår gör mycket bra reklam för Järla. Våra sponsorer borde bli glada. Jonas är riktigt snygg på bild, tydligen snyggare än vad jag är…  Hehe 🙂

programblad-ultra

Imorgon blir det kul. Det blir ett mandomsprov. Det gäller att orientera perfekt och kämpa tills man stupar.

/Olbos

Comments

  1. Var är alla U10-bloggare?

  2. Måste uppmärksamma Arvid Henrikssons insats på U10mila. En riktig krigare! Lovar gott framöver.

  3. Snyggingen says

    Kör Hårt Ol-Boss!

  4. Är det några som kan rädda äran åt Järla i helgen är det hjältarna i Ed!!!!!!!!!!!!

Speak Your Mind

*

ett × 2 =