JVM-bloggen del2

Av olika skäl har jag inte fått tag i dator och internet när jag väl har haft tid för att fortsätta bloggandet…

Just nu ligger jag i sängen och ska strax sova. Imorgon väntar första distansen och tävlingarna drar äntligen igång.

De senaste dagarna har fungerat mycket bra. Kroppen och huvet har varit på g på träningarna, och vi har haft riktigt skoj under resten av tiden på dagarna. Vi har kört ett antal träningar och jag har utnyttjat dem på det sättet så som jag tror passar mig bäst. En del av kartorna kan ni se i vår nya kartpärm.

Den sista förberedelsedagen har varit relativt lugn. Jag tog sovmorgon till nio, och efter frukost drog jag tillsammans med några nadra ut på en väldigt kort sprintträning som jag sprang i form av korta snabba löpryck. Efter det var det möte och en del snack på hotellet inför sprinten och sedan lunch. På eftermiddagen så tittade jag på när Kalle Johansson testade fiskvattnet i kanalen som går igenom Primiero. 4 fiskar lyckades han plocka med fluga under ungefär en timme. Samtidigt så träffade jag Axel, Jonas, Malin och Ellen som hade vägarna förbi Primiero för att hämta nummerlapper mm. På kvällen var det sedan öppningsceremoni fö JVM och Femdagars, som var väldigt väl förberedd och arrangerad med storbildsskärm och mycket publik. Men, alla tal på italienska gjorde det lite segt. Kvällen slutades med middag och ett till möte inför morgondagen.

Imorgon väntar då sprint i städerna Imer och Mezzano. Troligen kommer sprinten att starta i den lite mindre staden Imer för att sedan efter någon lite längre vägvalssträcka avslutas i den lite större staden Mezzano. Båda dessa städer består av många hus och smala gränder, som för med sig att koncentrationen hela tiden måste vara på topp. Jag startar i andra startgrupp vilket menas ungefär i mitten. Ca tio minuter före fyra på eftermiddagen smäller det. Det ska bli riktigt roligt och jag ser mycket väl fram emot morgondagen. Förväntningarna jag har resultatmässigt är inte så jättestora på sprinten, vi får se hur långt det kommer räcka. Kul ska det iallafall bli!

Jag återkommer med karta och rapport imorgon om jag hinner. Annars kommer det en rapport efter långdistansen på tisdag. Detta är den distans jag har sett fram mest emot, och jag kommer att gå ut i startgrupp tre, den sista gruppen.

För övrigt är det fullt med järlaiter härnere just nu. Idag har jag träffat mer än tio stycken från vår klubb, och fler är här. Grymt skoj!

kalle-fiskar  10x15_0097_000186074004  dsc_1587

Kartor

JVMs hemsida

Gamla kartor och bilder från tävlingsområdena

/Olbos

Comments

  1. Hehe. Det är inte jag som har betalat resan…

  2. ekvidistanza says

    Åka 200 mil för att springa en H 10 bana……

Speak Your Mind

*

fyra × tre =