Framåt, uppåt!

Ett uppvaknade efter månader i bloggkoma. Var har jag varit och vad har hänt. Förvirringen är stor. Varför inte då börja blicka framåt istället. Asplund,  du kan glömma min långa frånvaro och koncentrera dig på promenader över långdistans, Emmentaler kan kassera tofflorna och Achwel kan slänga på ett par nya klingor för nu åker vi.

Jukolatider har förbytts mot sommartider och vi 7 blir till en. Ola B gör sitt jobb i Italien och jag kan sätta mina bortsprungna skor på att han imorgon kommer visa världen vem som bestämmer. Perfekt utgångsläge bland favoriterna på slutet, kupering,  klurigheter och stenformationer som jag tror Ola behärskar allra bäst. Supportrar på plats, ge Olle allt stöd ni kan. På hemmaplan kommer Nisse skjuta raketer, det är en sak vi kan vara säkra på.

Som sagt, kavlesatsningar har övergått till individuella satsningar. Dan dubbel-v och brudarna smyger runt bland fårhagarna på Gotland för att finna formen, petting-Pete och Jackson tuggar berg i Italy och jag försöker finna tillbaka till de ökända Halmstad-r:en på västkusten. Till helgen är det Hallands 3-dagars i tuff och bräskig Ullaredsskog, en perfekt uppladdning för det som jag och många andra har i åtanke: O-ringen i Eksjö. 70-talet anmälda Järlaiter är vi. Och inför detta bjuder jag en Eksjö topp5-lista:

1. Möjlig kontrollpunkt: Raserade kojan i fina sänkan.

2. Rykande varm natt-Kebab.

3. Naken-lopp på Storgatan.

4. Bad i något av centrala Eksjös rinnade vattendrag.

5. Naturliga intervaller.

Brolin, du kan väl fylla på med en Eksjö pizzeria topp-5 så alla Järlaiter vet vart de ska gå.

 

Jaha, hur många blir vi till Nord-Koster för lite Sprint-challenge då? Och hur många ska till Ultralången? Det är ju en SM-fylld höst som väntar, och det startar upp redan i augusti med SM i Bohuslän-Dalsland. Följs av medel och stafett i Småland. Hence outsider? Japp, nu blickar vi framåt och släpper handbromsen, här ska gasas!

Mmmm va gott!!

Comments

 1. Walk Over says

  >>Petter>>framåt>>uppåt

 2. ekvidistanza says

  Acke>>nu när du bor ihop med Brollan – kan du visa honom hur man gör när man bloggar?

 3. Norrland says

  Härligt att läsa dina rader, petting-pett! Skall följa er alla under o-ringen. Är säker på att ni kommer göra Järla stollta.

  Jag säger som Brolin ”skicka på uta hel…”

 4. pyromaster says

  självklart ska jag på sekunden tima både raketer och bomber till olbos start, mål och prisutdelning. En riktig eldshow som förhoppningsvis syns ända ner till primiero, italien… Ska bara gå o rigga allt nu och bjud på en riktig show nu olle !!

Speak Your Mind

*

1 × två =