Vart tog a vägen

Som några kanske kommer ihåg skrev jag för några veckor sedan om ett försmädligt a, nämligen sista bokstaven i Järla som inte ville synas i start- och resultatlistor. Det var klubben-on-line som spökade, men problemet löstes. Nu verkar det ha dykt upp igen. Trots våra stora framgångar i Sundsvall bevärdigas vi inte med ett fullständigt klubbnamn. Jag har skrivit till arrangörerna, men inte fått något svar, så vi får nog vänta till efter helgen på att få en förklaring. Men vad gör väl det när Olle, Klara, Christian, Elin, Peter, Joel Michael m.fl springer så fantastiskt bra. Nisse N

Comments

 1. Nisse N says

  Svar från arrangörerna:

  ”Vi laddade hem klubb- och löparlistorna från klubben-on-line sista veckan i april, så vi var någon vecka för tidiga för att få med det rättade namnet.

  Kommer att skicka ärendet vidare till sekretariatspersonalen, be dem rätta namnet och uppdatera resultatlistorna”

 2. a kom tillrätta på lördagens och söndagens tävlingar. Tack – arrangörerna!
  Nisse N

 3. Hjälp
  Är det någon som vet var man köper en Facebook?
  Var på Akademibokhandeln idag, och där fanns den inte’

Speak Your Mind

*

fem + tolv =