Södertälje-Tullinge-Tullinge

Många fina resultat i helgen. Olle fortsätter att ånga på, konserverar en bra vårform och kliver upp i seniorklass där han plockar fina skalper. Resultatrad 2-3-2 imponerar, futtiga 4 sekunder mot Ravinen-Gurra i stenhård fight idag, kolla in splitsen! Olle é bra nu. Elin vinnare i Södertälje och hennes man 2:a idag efter lite sjukkänningar tidigare i veckan, du ska se att du är pigg och lätt nästa helg Peter! Martins resultatrad visar på stabilitet utan riktig fullträff, 3 dagars hårt tävlande ger styrka för framtiden och hans fru Lina vann en och tvåa på två. Jürgen torde vara nöjd. Fick även bevittna en mycket meriterande 3:e-plats av Emelie på medeln, riktigt kul! Så kan vi även slå fast, medel-Dan är bättre än mig på långdistans, idag skiljde det 50 sek oss emellan. Han är en maskin och jag en sparris.

Och så var han då ute på tävlingen på riktigt i helgen. Kung-Asplund följde sina adepter IRL. Visst kände man som löpare press, men även trygghet att veta att han var närmre oss än han varit innan. Skönt att veta att han släppt mobilen och kommit in i matchen.Men hur gick det med benet, rykten om sönderslaget knä och skrapsår florerade på Tullinge-TC. Vad hände?

Har fått en bild i huvudet. När jag blundar så kommer den. En otäck bild å ena sidan, men en mycket ljuvlig bild å andra sidan. Den är från 10-mila i Perstorp och ju mer jag tänker på den ju mer imponerad blir jag. Det var där någonstans, mellan långa nattens första och andra kontroll det hände, i ett grönområde 1,5 km ifrån TC. Ska nog ta mig dit, leta upp det exakta stället och sätta upp en staty och hedra denna bedrift. Klubbresa kanske? Tänk er själva, magpaj efter 1,5 km!! Det är ju faktigst en bit kvar då. Mental styrka säger jag, ruskigt starkt.

I veckan väntar DM i sprint och ytterligare en kvalitetstisdagsträning ifrån Järlagården. Hoppas bli ut-bastad av Pekka, måste se till att det finns vatten i hinken så han kan ösa på så mycket han vill. Även Eliterserie i Gävle till veckoslutet, vi får väl se om Järla är lika favorittippade där uppe som vi var i helgen. Emmenthaler ska vara med. Ser fram emot detta.

Comments

 1. Min pannlampa börjar bli dammig, dags för lite natt äventyr snart!?!:)

 2. Örjan Olovsson says

  Det ryktas om att Hemmyr förhandlar med Klemmingen?
  Någon som har några cigg att låna ut?

  With Love – Örjan

 3. Gun Vald says

  Jürgen. Jag såg glassplitter vid 6:an igår!!!

 4. B Maja says

  Tack för fina ord om statyer Petter! Själv så tycker jag inte att vi sätter upp någon staty där;) finns finare ställen. Vi sätter upp den på gården och tar den som en gemensam laginsatts. För det var precis vad 10-mila var. Alla för laget!!

  Klubbresan tar vi mot Jukola! Var det en slump att alla favotier kom från Järla idag??

  Agust> Vilken hjälte! Hoppas allt är bra

  Nu är det bara en dryg månad kvar…LJUVLIGT som Axel skulle ha sagt;)

 5. Anna Conda says

  Måste bara berätta om Agust – som sprang Ö4 igår och åkte med oss. På väg till tredje tycker han det känns konstigt kring ena benet. Han tittade ner och såg att en huggorm huggit sig fast i byxans nederkant
  Han fick sparka med benet åtskilliga gånger innan ormen släppte….

 6. Bragdguldet till Peter!

Speak Your Mind

*

5 + sexton =