Tack för en trevlig helg i Snapphanetrakterna

Efter en helg full av spänning blandat med sol, värme och ”svinkallt” på nattkröken har man landat hemma igen. Själv var jag endast ute på TC igår. På kvällskvisten drog jag och Agge oss mot sommarstugan och loggade på WEB-TV:n. I morse ringde den andra något slutkörda dottern efter mamma, för hämtning från arenan. Att först springa och sedan ”ranta” runt med konfakompisar hela natten tar på krafterna vill jag lova…

Tänkte bara ta tillfället i akt att tacka de som fixat och grejat inför och under helgen. Anders Platten Platts heroiska insats att köra SL bussen med de våra. Gittan och Olas insatser med käk från Perstorp var kanoners. Sist men inte minst vår lagledar duo – Göran och Hasse – Att ni orkar… Ett proffsigt sammansvetsat par som vet vad de vill och leder vår elit mot stora framgångar! GRATTIS

Tror att det är en hel del Järlaiter som kommer att sova gott på kudden inatt – God natt!

/SH

Comments

  1. Tack alla ledare för bra jobb!

Speak Your Mind

*

8 + 15 =