Nackaorienteringen

Den 5 och 6 maj går inbjudan ut i cirka 15.000 exemplar till årets Nackaorientering. Posten delar ut i alla brevlådor på Sicklaön – bekostat av Idrottslyftet – och det blir ju väldigt spännande att se hur många som kommer. Blir det 10 eller blir det 500? Ingen vet och vi måste rusta oss för att ta emot alla på ett bra sätt. Boka därför kvällen den 14 maj för att vara tillgängliga vid Hellasgården. Vi behöver kunna ta emot alla på ett trevligt sätt, vi behöver ge lite instruktioner och vi behöver ha folk ute på strategiska platser och visa vilsna till rätta. Om det kommer 10 är det lätt – men om det kommer 500… De som kommer måste ju få ett mycket positivt intryck av orientering och av Järla, några av dem är säkert blivande medlemmar. Samma kväll och på samma plats arrangerar vi ungdomsserien. En utmaning värdig en bra klubb!
Nisse

Speak Your Mind

*

nitton − 14 =