Glöm inte www.jarla.com

Järlabloggen är superbra och jag tittar efter nya inlägg flera gånger per dag, men jag vill uppmana alla bloggare att inte glömma vår ordinarie hemsida. Det är där vi syns utåt och det är där vi måste visa våra större nyheter. Skriv gärna på bloggen, men lägg också in ett koncentrat av nyheten på hemsidan. Vi vet att Nacka Värmdö Posten plockar nyheter om Järla direkt från hemsidan och vi vet att många som stöttar oss läser den noggrant.

En annan sak till alla våra löpare – när uppdaterade Ni Era uppgifter senast? Någon gång för ett år sedan bedömer jag är rätt svar för de flesta. Skärpning! Gamla uppgifter är inte bra PR för Er själva och inte heller för Järla. Om Ni har glömt inloggningsuppgifterna kan Ni få dem från Benke.

En sak till. I vissa start- och resultatlistor står det nu Järl. Detta beror på något fel i klubben-on-line och jag har bett experten Lasse Göransson att lösa problemet, men Lasse är på långresa så det dröjer ett tag. Om någon annan kan fixa det ber jag om en kontakt. Jag har uppgifter om var felet finns.
Nisse

Comments

  1. Nisse N says

    SOFT har ändrat på rätt sätt. Likaså är det rätt i huvudsidorna på klubben-on-line. Felet ligger i någon sida som vissa sekretariat laddar hem och det skall vi tydligen kunna ändra själva. Undersöker mer efter helgen.
    Nisse

  2. Trötta tranan says

    Att det ska vara så svårt att byta namn! Jag har sett flera olika varianter i år: Järla IF OK (i Tiomilas och Stigtomtas startlista), Järl, Järla Orientering! Har du sagt till SOFT?

Speak Your Mind

*

4 × 5 =