Om vi ramlar ner…

Dagens lite mer molniga väderlek hindrade inte Järlas Schweiz-resenärer från att lägga ytterligare ett tusental höjdmeter till meritlistan. Förmiddagens dist-pass startade med 33 min uppförslöpning (!), och belönades med milsvid bergsutsikt och brinnande vad- och lårmuskler. -Detta tyckte jag var bra, hördes det från någon långt bak i träningsledet. Därför gjorde vi slag i saken och löpte upp för ytterligare ett dussin toppar. Inte så tråkigt. De flesta topparna har fortfarande en del skarsnö kvar, som en del lätta killar i träningsgänget kan ligga uppe på och bara flyta, andra lite tyngre får leva med att sjunka ner var 4:e steg.
Som paradox till detta pass avgjordes även en USH-tävling i sprint-byn Comano. Christian var tävlingsledare, kartritare och banläggare. Vi skålar för honom och tackar för en fantastisk tävling, där segrartiden var 54 sekunder och höjdmetrarna 0. Idag även budgetvariant på lunchen, allt från pitabröd med guacamole och chorizo till jättebaguetter med tomat och schweizisk ost.
Eftermiddagen har vi testat på de Schweiziska försäkringskassornas hälsoprojekt Vitapercour, en 3 km löpslinga med 15 stopp där man gör diverse gymnastikövningar för att förbättra sin spänst, smidighet och styrka. Ett skönt träningspass för slitna ben. Kan vara betydelsefullt inför morgondagen då vi ska matcha JVM-löparnas tider på JVM-long från 2005.

Ryktet går i Lugano, mannen myten kommer på fredag? Kan han matcha i backarna?

För er som sitter hemma bjuder vi här på några bilder från de dagar som har varit.

bild-001

bild-002

bild-003

Comments

  1. martins fiende says

    martin, shit ner dig, du är inte så snabb som du tror att du är!

  2. Nisse N says

    Det frågades ganska mycket på Järlagården i går om vilka som är med på Schweizlägret. Varför inte ge en deltagarlista? Intresset är stort och alla förväntar sig att Ni kommer hem i storform.

  3. D12gangsta says

    Synd att ni missade premiären här hemma med 15cm nysnö!!

Speak Your Mind

*

3 − två =