Skrällen från Sveriges trädgård

DSC_LBB

Namn: Lina Blomqvist

Ålder: 24

Bor: Karlavägen, Stockholm

Gör: Njuter av mitt sista sommarlov! Börjar i september arbeta på KPMG i Stockholm.

Meriter: USM-brons. Topp 10-placering på SM som junior. Som senior har jag mest sprungit stafetter. 

Orienteringsbakgrund: Kommer inte från någon typisk orienterar-familj utan provade på som sjuåring då jag sprang min första tävling tillsammans med mina bröder. Jag tyckte det var roligt och fastnade direkt! Började springa för Stigmännen och bytte några år efter det till Skogsfalken. Jag har gått på orienteringsgymnasiet i Eksjö och därefter pluggat fyra år i Linköping där jag tränat mycket med universitets orienteringsförening. Nu ser jag fram emot att träna och tävla med Järlagänget!

Tidigare klubb: OK Skogsfalken

Ambitioner: Ta en plats i ett av Järlas grymma damlag!

Varför Järla: För att det är ett härligt gäng som alltid har roligt tillsammans och som har höga ambitioner. Det är också en klubb som är starka både på dam- och herrsidan vilket känns väldigt kul! När jag bestämde mig för att byta, i samband med min flytt till Stockholm, kändes Järla som det naturliga valet. Såklart också eftersom min sambo Christian redan springer för klubben.

Comments

 1. M Ribbing säger

  Välkommen till Östermalm

 2. K Olsson säger

  Ingen blir mästare av att träna i sin egen trädgård

 3. Nisse Nilsson säger

  Glädjande nyhet! Välkommen!

 4. Göte säger

  Kul, självklart val. Välkommen Lina!

 5. Välkommen Lina!

Speak Your Mind

*

18 + sju =