Världscupen har rullat igång!

DSC_0893

I måndags åkte Karolin Ohlsson till Turkiet med landslaget för att förbereda sig inför starten av årets världscup. Denna gång har Karro fått klara sig utan sina två vapendragare i landslaget, Olle Boström och Anders Holmberg som tyvärr inte är på plats när den internationella säsongen drog igång idag med medeldistanskval. Karro visade direkt att formen är bra och att hon vill vara med och kriga i toppen i år genom att sluta sexa, 59 sekunder efter Lena Eliasson som var snabbast. För danskarna Emma Klingenberg och Rasmus Thrane Hansen som byter till Järla i juli gick det tyvärr lite tyngre för och missade finalen, revansch på söndag!

”- Sedan vill jag lyfta fram Lilian Forsgren och Karolin Ohlsson, femma respektive sexa. De har inte varit med i de här sammanhangen särskilt många gånger och det är riktigt kul att de visar framfötterna. De har orienterat jättebra!”förbundskaptenen Håkan Carlsson.

 

Resultat; http://www.liveresultater.no/livesider/livesenter.php?arr=315

Comments

  1. Nisse Nilsson säger

    Både Karolin och Anders deltar i nästa världscupomgång i Spanien.

  2. Nisse Nilsson säger

    Karro fin femma på stafettens förstasträcka. Emma K och Rasmus TH trea på var sin sträcka för Danmarks förstalag.

Speak Your Mind

*

tretton + 7 =