Annas guldlopp

Jag kände mig lugn vid starten, förberedd på vad som väntade. Jag spikade både första och andra kontrollen. Terrängen var tungsprungen men väldigt fin. Sen var det dags för långsträckan, jag hittade ett vägval som passade mig perfekt. Jag sprang ganska långt runt, men på stig. Jag var i löpform så för mig var det ett givet vägval som tydligen inte de andra lade märke till. Jag vann sträckan med 32 sekunder och gick upp i ledningen här. Gjorde en liten krok till 6:an och en liten till 11:an, men totalt mindre än 2 minuter så i helhet är jag väldigt nöjd. På slutet av banan hörde jag speakern, vilket var lite stressande men jag var förberedd på det. På upploppet kunde jag inte tänka riktigt klart, jag tyckte speakern sa att jag var på väg mot en andra bästa tid men det räckte hela vägen till ledning med 26 sekunder till slut. Det var många bra som startade efter mig så det var en nervös väntan innan segern var klar. Det blev en helg jag sent kommer att glömma, det var grymt kul!

Comments

  1. klok vägval på långsträckan, att våga orientera som du vill är ett säkert tecken av en mästarinna och nu är du mästarinnan 🙂 grattis Anna!!

  2. kerstin och peter säger

    Du gjorde detriktigt bra Anna! Nästa är vill vi se dig starta på medel-SM kvalet ja även lång kanske. Ha ingen respekt för 18 åringar. Ha bar kul!

  3. Nisse Nilsson säger

    Än en gång – Grattis Anna!

    Ladda gärna upp den här kartan i hemsidans kartarkiv. Den är väl värd att spara.

Speak Your Mind

*

fyra + 8 =