Följ med på EM i Dalarna

Klubben har bokat boende för 60 personer på vandrarhem till vårens EM-tävlingar i Orsa/Falun under Kristi Himmelsfärd 17-20 maj. Under förmiddagarna kommer publiktävlingar avgöras och på eftermiddagarna kan man vara publik på EM-finalerna. Förhoppningsvis får vi se några av våra landslagsstjärnor jaga medaljer på hemmaplan! Publiktävlingarna avgörs som ”4-dagars” och arrangören har satt ett deltagartak på 5000 deltagare så det väntas mycket folk. Senast 15 januari måste vi lämna tillbaka överblivna platser till vandrarhemmet. Gå in och anmäl dig för boende redan nu via Eventor!

EOC 2012: Introduction by Eva Jurenikova from Carl Magnusson on Vimeo.

Comments

  1. De som tänkt följa med ombedes anmäla sig för boende omgående. Vandrarhemmen har ett väldigt tryck efter sängplatser och vill att vi ska lämna besked tidigare än vad som tidigare angetts.

Speak Your Mind

*

tolv − åtta =