Ungdomar på Rånäs

Medan Eliten skördade framgångar i Arkösund befann sig ett gäng ungdomar på närmare håll på Rånässtafetten. Precis som för de äldre förebilderna så var det en del i förberedelserna inför 10-mila där vi har en tredjeplats att försvara. Vi hade lag i H13-16, D13-16 och i H12. H13-16 lyckades bäst med en femte plats efter att Emil Wipp vunnit startsträckan.

Här kommer Arvids rapport om tävlingen:

Dagen började lite sömnigt. Erik väckte mig när han kom och hämtade oss J. Snabb packning och frukost så var vi iväg. Rånässtafetten stod på programmet. Järla hade ett mycket starkt lag i denna klass. Emil Wipp hade fått en uppgift på startsträckan och det var att göra ett stabilt lopp. Tjillewippen gör en mycket imponerade första sträcka och för in laget i ledning på sträckan. Han växlar till David Björelind, Måns Antman-Debels och Oscar Wiberg. David kommer först in och växlar till över till mig genom att slå ihop knogarna! Jag gör ett bra lopp och plockar två placeringar och för in laget till en finfin 5:e plats bland nästan 40 lag.

Killarna visar fin form. Bakom kommer ett gäng lite yngre tjejer som gör att vi förhoppningsvis kan visa framfötterna på ungdomskavlen även i år.

Comments

 1. Emil är VIP!

 2. Nisse N säger

  Jag gladdes åt Emils sträckseger och lagens bra resultat i Rånäs i söndags men ändå gladare blev jag när jag såg antalet nya unga orienterare i omklädningsrummet på träningen i går.

 3. Wippolainen>>grattis till sträcksegern

 4. Ser lovande ut. Fortsätt så!

 5. Bra rapport och fina prestationer. Och inte minst, lovande inför framtiden ”Look behinde”!

 6. Stroganoff säger

  Seniorlkillarna är i utförsbacken

 7. Emelie säger

  Bra jobbat! Seniorkillarna kommer att få jobba för att behålla platserna.

Speak Your Mind

*

sex + 20 =